Even voorstellen…

Ik ben Laura van der Vlugt (1988) getrouwd, moeder van twee kinderen en woonachtig in Lisse.

In 2009 rondde ik mijn opleiding Communicatie af en begon ik vol energie aan mijn loopbaan. Na verschillende functies in diverse branches kwam ik erachter dat geen enkele baan mij de voldoening gaf die ik zocht.

Toen een burn out op de loer lag wist ik; ik moet keuzes maken. De volgende dag nam ik ontslag bij mijn toenmalige werkgever en ben ik de zoektocht naar mijn passie gestart.

Acupunctuur kwam op mijn pad en ik was direct gegrepen. Het oosterse gedachtegoed –  waaronder het Taoïsme van de Chinese filosoof Lao Tzu,  waar mijn praktijk naar vernoemd is – gaf mij een nieuwe wending in mijn leven.

De 4- jarige opleiding acupunctuur heb ik per juni 2018 succesvol afgerond aan de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academie). Ook de Medische basisopleiding heb ik hier gevolgd.

Jaarlijks volg ik cursussen en bijscholingen om nieuwe kennis te vergaren, in de alternatieve gezondheidszorg raak je nooit uitgeleerd! Zodoende kwam ik ook in aanraking met NEI therapie (Neuro Emotionele Integratie). Een behandelmethode die ook zijn wortels heeft in de Oosterse geneeskunde. Sinds het voorjaar van 2024 is deze therapie toegevoegd aan de praktijk.

“A journey of a thousand miles begins with a single step” – Lao Tzu –